Man behöver inte åka långt för att komma bort

By | Aktuellt | No Comments

Vissa resmål känns mer än andra. För oss är det precis så med Bohusgården. Dem har vi samarbetat med under väldigt lång tid, och det är alltid extra roligt att köra glada kunder dit – och därifrån. Bohusgården är ett våra favoritställen när det gäller hotell, konferens eller spa. Faktum är att vi gillar det så mycket att vi hade vårt nattetidskontor där en gång i tiden. Konferensrummen kan ta upp till 500 gäster, och hotellet har 220 rum. Vill du se hur vackert där är (kolla fjordutsikten!) kan du klicka på bohusgarden.se

Kanske skulle du ta och boka plats vid deras julbord också? Så kan vi hämta er när ni är mätta och belåtna. Boka taxi här

Ta det lugnt i julstressen!

Ingo Asplund, VD, Taxi Väst

By | Månadens förare | No Comments

Välkommen till vår nya hemsida. Under denna rubrik får du träffa några av alla de som finns i vår verksamhet – som förare, åkare, administrativ personal och givetvis även uppdragsgivare.

Själv heter jag Ingo Asplund, är 51 år och har varit i taxibranschen sedan 1986. Då började jag köra taxi som ett extrajobb. Därefter blev jag fast i denna värld – först som förare, sedan som skolansvarig för Uddevalla Taxi 1999.

2003 gick flera taxibolag ihop för att bilda Taxi Väst. Det har varit spännande att vara med på denna resa, idag är vi representerade i 14 områden och kan via samarbeten erbjuda taxiresor över hela Sverige. Så jag har varit med om hela resan från 2003 till vad det är idag, med undantag för några år som driftchef på Taxi Göteborg.

Jag ser fram emot många fler år och spännande nya utmaningar. En pålitlig taxitjänst behövs mer än någonsin.

Välkommen att åka med oss. Tillsammans är vi starka!

Kontakta oss

Glömt något i en av våra bilar? Funderingar om en bokning? Nyfiken på större ramavtal? Vad du än vill komma i kontakt med oss om, går det bra att fylla i det här formuläret  så hör vi av oss till dig.