Taxi säkert ur smittskyddssynpunkt

By | Aktuellt | No Comments
Folkhälsomyndigheten skärper tonen om resandet i kollektivtrafiken och uppmanar oss till att i första hand gå, cykla eller använda andra färdmedel. Taxi är ett säkert färdsätt ur smittskyddssynpunkt. Sitt gärna ”höger bak” så reser du säkrare och minskar risken för smittspridning. Dessutom hjälper du en bransch som behöver alla körningar vi kan få!
Välkommen att boka din resa med oss, via vår app eller genom att ringa och förbeställa.
Läs mer

Information till våra kunder om det nya Coronaviruset covid-19

By | Uncategorized | No Comments

Kära kunder! Med anledning av det nya Coronaviruset vill vi informera om hur alla vi på Cabonline arbetar för att du ska känna dig trygg när du åker med oss.

-Vi följer noggrant de rekommendationer som kommer från Folkhälsomyndigheten och WHO.

-Vi torkar de ytor i bilen som ni kunder kan komma i kontakt med, flera gånger varje dag.

-Vi tvättar händer ofta med tvål och varmt vatten.

-Vi har strikta regler för alla våra förare – ingen med symtom som t ex hosta, feber och halsont arbetar. Detsamma uppmanar vi alla våra kunder: stanna hemma om ni har dessa symtom.

Vi är en mycket viktig del av den samhällsnyttiga trafiken och skolbarn och äldre är beroende av våra tjänster. Därför är vi noga med att göra allt vi kan för att förhindra smittspridning inom vår verksamhet.

Tänk också på att vi är ett bra alternativ för dig som vill undvika folksamlingar och trängsel i den vanliga kollektivtrafiken.

Kontakta oss

Glömt något i en av våra bilar? Funderingar om en bokning? Nyfiken på större ramavtal? Vad du än vill komma i kontakt med oss om, går det bra att fylla i det här formuläret  så hör vi av oss till dig.