App-bokningen stängd på nyårsafton, mellan 23.00 och 07.00

By | Uncategorized | No Comments

På nyår är det stort tryck på vår bokning och för att kunna hantera detta, kommer vi endast ta emot bokningar via vår kundtjänst, under ett antal timmar på nyårsnatten fram till klockan sju på nyårsdagen.

Vi vill ge alla en fantastisk service, inte minst nu på en sådan speciell dag som nyårsafton! Därför hoppas vi att ni, alla våra kunder, och vi, kan samarbeta för att göra nyår extra bra. Förbered oss genom att boka er resa i förväg så kan vi ta hand om er på bästa sätt på nyårsnatten.

Nya krav för Serviceresor-certifieringen

By | Uncategorized | No Comments

I kommande avtal med Västtrafik, som börjar gälla i juni 2018, kommer det vara ett krav att varje förare ska vara certifierad för Serviceresor innan de börjar köra. Taxi Väst anordnar kontinuerligt utbildningar för både Västtrafiks certifiering och egna utbildningar, och kommer ha två utbildningstillfällen under januari/februari. Vill du som förare eller blivande förare veta mer så kontakta oss gärna. Vill du anmäla dig till utbildningen, klicka här: Anmälan Utbildning

Kontakta oss

Glömt något i en av våra bilar? Funderingar om en bokning? Nyfiken på större ramavtal? Vad du än vill komma i kontakt med oss om, går det bra att fylla i det här formuläret  så hör vi av oss till dig.