Nytt i Uddevalla, Vänersborg och Trollhättan

By | Uncategorized | No Comments

Ni har kanske läst om problemet Västtrafik har haft i olika områden, eller t o m råkat ut för dem. Vi på Taxi Väst blev kontaktade när problemen blev för stora och har nu ingått ett avtal från 28 oktober i år till 15 juni 2019 om att köra i områdena Uddevalla, Vänersborg och Trollhättan. Vi har sedan förut god rutin och kännedom i de här områdena, då vi kört där under flera år, för Västtrafiks räkning.

Vi är glada för att möta alla er kunder i området igen, och vi gör nu allt vi kan för att se till att bemanna upp så att ni får samma goda och trygga service som ni haft förut!

Sommar på bästkusten

By | Uncategorized | No Comments

Vilken sommar vi har! Ja, sommaren på västkusten är ju alltid fantastisk ; ) Men i år är det allt något i hästväg. Glöm inte att du kan ställa bilen och ändå komma dit du vill, när du vill – med oss på Taxi Väst. Vi vill passa på att tipsa om några saker du inte vill missa i sommar som t.ex. Lysekil Women´s Match 2018 eller alla bra konserter och evenemang på Havsbadet. Och Smögen lär du väl inte missa om du tar en tur i Bohuslän – ta dig då över till sidan mitt emot den välkända Smögen-bryggan. På Kleven som det heter hittar du Musselbaren, en ny pärla i Smögen (som du kanske vet också finns i Ljungskile – väl värt ett besök!). Eller kanske söker du en kulturell upplevelse – då kan vi rekommendera t ex Strandverket i Marstrand, i år med utställningarna Gert Wingård och The ainter (och missa för allt i världen inte fish´n chips hos Bröderna Arvidsons). Listan kan göras lång – vi på Taxi Väst finns här för att du ska kunna uppleva allt du vill i våra områden. Vi har öppet dygnet runt i sommar, ring oss så tar vi dig dit du vill, när du vill.

Kontakta oss

Glömt något i en av våra bilar? Funderingar om en bokning? Nyfiken på större ramavtal? Vad du än vill komma i kontakt med oss om, går det bra att fylla i det här formuläret  så hör vi av oss till dig.