Cabonline förvärvar Taxi Väst

By december 21, 2017Uncategorized

Taxi Väst har fått en ny ägare! Det är Cabonline som har träffat avtal med samtliga ägare av Taxi Väst AB, om att förvärva oss. Affären omfattar all befintlig verksamhet inklusive kundavtal, anslutna åkerier samt vår kundtjänst. I samband med förvärvet kommer vi samordnas med Cabonlines verksamhet i västra regionen.

Det här innebär inga stora förändringar just nu för er, våra kunder. Vi är samma personer som sköter våra åtaganden enligt de avtal vi har med varandra. Vi fortsätter arbeta med fokus på att överträffa de förväntningar ni har på oss.

För framtiden känns det här mycket positivt både för oss som arbetar här på Taxi Väst, och för vår service och de tjänster som vi kan erbjuda. Med Cabonline som ägare kommer vi kunna ta del av deras teknikutveckling, som blir viktigare och viktigare i vår bransch, och för den fortsatta utvecklingen av taxiverksamheten. Dessutom ger affären oss möjlighet att erbjuda ännu fler tjänster utanför våra områden, då Cabonline har verksamhet i stora delar av landet och även i våra grannländer.

Kontakta oss gärna om du har frågor!

 

Vilka är Cabonline

Taxi Väst och Cabonline känner varandra väl och samverkar redan, genom digitalisering av taxibeställningar (via appen Cabonline) och även via vårt samarbete med Sverigetaxi.

Cabonline Group är en av Europas ledande teknik och serviceleverantörer till taxi och transportbranschen. I Sverige och Norge är ca 3500 åkerier anslutna med tillsammans ca 7000 fordon under olika varumärken, bl.a. TaxiKurir, Taxi 020, Norgestaxi, TOPCAB, Taxi Skåne och Sverigetaxi. Åkerierna får genom Cabonline Group attraktiva kundavtal, branschledande teknikutveckling och tillgång till stordriftsfördelar och infrastruktur. Gruppen omsätter cirka 5,6 miljarder kronor och utför drygt 60 000 resor per dygn.

Leave a Reply