Cabonline Region Väst söker en Account Manager

By december 13, 2018Aktuellt, cabonline, Lediga jobb

Resan mot ett taxibolag i världsklass har startat och vi hoppas att du vill vara med. Vi har en heltidstjänst som Account Manager att tillsätta på vårt regionkontor i Göteborg.

Cabonline-koncernen har uttalat målsättningen att bli ”ett taxiföretag i världsklass” och det är med det målet i åtanke vi nu anställer ännu en medarbetare. Som Account Manger på Cabonline Region Väst blir din huvudsakliga uppgift att skapa nya och vidareutveckla befintliga kundrelationer. Tillsammans med vår marknads- och försäljningschef kommer du att arbeta mot större företag och hotell i vår region. Du är en engagerad person, du inser vikten av att vara tillgänglig, att alltid återkoppla och att hålla deadlines. Det är lika naturligt för dig att arbeta självständigt som att samarbeta med andra.

Utifrån uppsatt budget planerar och utför du under eget ansvar dina aktiviteter, kundbesök och möten. Som stöd i ditt arbete har du tillgång till prospekterings- och CRM-system. Det är även ditt ansvar att hålla dina kundkontakters data i säljsystemet uppdaterad.

Vem är du?
Du är du. Hos oss arbetar olika människor, med olika bakgrund, unika drömmar och personliga mål. Hos oss finns det plats oavsett om du är ung eller gammal, om du är född i Sverige eller nyss hitflyttad eller med vilket kön du identifierar dig. Du är du, och vi tror också att du:

-Jobbar vant i Microsoft Office.

-Talar och skriver både på svenska och engelska.

-Tycker om att skapa ny kontakter och vårda befintliga relationer.

-Är en driven person som ständigt står på tå inför nästa projekt.

När du börjar hos oss får du en introduktionsutbildning i Cabonline-koncernens förutsättningar, vilka vi är och hur vi arbetar. Framåt förstår vi också vikten av inspiration och erbjuder därför vidareutbildningar och möjlighet till karriär inom företaget. Det självständiga arbetet till trots är dialogen med din närmsta chef, vår marknads- och försäljningschef, tät och ständigt pågående när ni varje månad stämmer av arbetet. Vi är ett team, och tillsammans skapar vi möjligheter och tillväxt.

Som Account Manager hos oss har du en fast månadslön.

Sista ansökningsdag: 2019-01-31
Men vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, urval och intervjuer sker löpande.

Klicka dig vidare och ansök via Jobylon

Leave a Reply