Är du vår nästa taxiförare?

Nyfiken eller erfaren? Vi är lika intresserade av din ansökan i vilket fall. Vad som utmärker en bra taxichaufför finns det nog lika många åsikter om som det finns passagerare, men här kan du få en översikt av vad vi tror är viktigast.

Du vill ha ett jobb som är: Omväxlande, teknikorienterat, fritt och brett. Bland dina främsta egenskaper märks: Förståelse och empati, hjälpsamhet, inre trygghet, lokalkännedom, flexibilitet.

Utöver det, vet vi inte så mycket om dig. Ännu. Mer än att du har körkort, taxikort och ett obrutet utdrag ur belastningsregistret som visar att du är ostraffad. Fyll i det här formuläret så kontaktar vi dig.

Ackrediterad utbildare

Taxi Väst är sedan många år ackrediterad utbildare för Västtrafiks certifieringsutbildningar. Vi anordnar flera utbildningstillfällen varje år, och är du intresserad av att gå utbildningen via oss är du välkommen att anmäla ditt intresse här.

Kvalitet är viktigt för oss – och i begreppet kvalitet lägger vi stor viktig vid trygghet. Både för våra förare och för våra kunder. Därför är också Hjärt- lungräddningsutbildning obligatoriskt för alla som arbetar på Taxi Väst.

Bakom ratten

Läs mer om oss som jobbar här under Aktuellt eller lite mer om oss som bolag under Om oss.