Taxameterpriser

Taxorna är av modellen ”summatariff”. Detta innebär att taxametern räknar fram priset genom att addera grundavgift + sträckpris + timpris. Den exakta kostnaden kan variera från ort till ort. Jämförpriset som är framräknat, är priset inklusive mervärdesskatt för en 10 kilometer lång transport som varar i 15 minuter, inklusive eventuell grundavgift. Klicka nedan för att se vad det kostar där du ska åka.

Erbjudande

Låt semestern börja direkt vid tröskeln! Nu erbjuder vi fast pris från Uddevalla till Landvetter – den perfekta inledningen på semestern eller affärsresan. Kom bekvämt i god tid utan stress eller bekymmer.
Boka direkt i vår app eller online till det låga priset 1395:- (inkl moms).

Boka direkt i vår app eller online.

Bra att veta

Kan man boka resa med bilbarnstol?
I de flesta områden har vi bilbarnstolar (0-25kg) – fråga gärna vår kundtjänst för information om hur det ser ut just där du bor eller behöver åka.

Kan mitt husdjur följa med i bilen?
Enligt avtal med Västtrafik ska våra bilar vara allergisanerade. Om du vill ha med dig ett husdjur så ring i god tid till vår kundtjänst.

Jag glömde något i min taxi, vad gör jag nu?
Maila oss på info@taxivast.se med en gång. Har du bokningsnumret kvar (se taxikvittot) blir det lättare för oss att hitta din chaufför. Efter ett par dagar lämnar vi in kvarglömda saker till polisens hittegods.

Har ni fasta priser?
Ja. Bokar du via vår app Cabonline (Google Play/Appstore) så får du alltid fast pris på din resa.

Hur bokar man era bilar?
Du kan ringa, använda appen Cabonline (Google Play/Appstore), använda webb-bokningen på taxivast.se eller maila till info@taxivast.se (ej direktbokningar).

Kan jag ta med min cykel?
Vissa orter har bilar med cykelställ, men kolla med kundtjänst för säkerhets skull.

Kontakta oss

Glömt något i en av våra bilar? Funderingar om en bokning? Nyfiken på större ramavtal? Vad du än vill komma i kontakt med oss om, går det bra att fylla i det här formuläret  så hör vi av oss till dig.

Åka taxi har aldrig
varit enklare!

Boka med vår app.

Att boka, betala och spåra din taxi är snabbt,
smidigt och säkert med appen Cabonline.