Taxameterpriser

Taxorna är av modellen ”summatariff”. Detta innebär att taxametern räknar fram priset genom att addera grundavgift + sträckpris + timpris. Den exakta kostnaden kan variera från ort till ort. Jämförpriset som är framräknat, är priset inklusive mervärdesskatt för en 10 kilometer lång transport som varar i 15 minuter, inklusive eventuell grundavgift. Klicka nedan för att se vad det kostar där du ska åka.

Erbjudande

Låt semestern börja direkt vid tröskeln! Nu erbjuder vi fast pris från Uddevalla till Landvetter – den perfekta inledningen på semestern eller affärsresan. Kom bekvämt i god tid utan stress eller bekymmer.
Boka direkt i vår app eller online till det låga priset 1395:- (inkl moms).

Boka direkt i vår app eller online.

Bra att veta

Kan jag boka en bil med bilbarnstol?
I de flesta områden har vi bilbarnstolar (0-25kg). Fråga gärna vår kundtjänst om hur det ser ut där du bor eller på orten där du vill åka.

Kan mitt husdjur följa med i bilen?
Enligt avtal med Västtrafik ska våra bilar vara allergisanerade. Om du vill ha med dig ett husdjur, kontakta i god tid vår kundtjänst så försöker vi att lösa det.

Jag glömde något i min taxi, vad gör jag nu?
Mejla oss så snart du kan. Har du bokningsnumret, som står på ditt taxikvitto, blir det enklare för oss att hitta din chaufför. Efter ett par dagar lämnar vi in kvarglömda saker till polisens hittegodsavdelning.

Har ni fasta priser på era resor?
Ja! Bokar du via vår app Cabonline får du alltid fast pris på din resa.

Hur bokar jag en taxi hos er?
Du kan ringa oss, ladda ner appen Cabonline som finns där appar finns eller använda webbokningen om du vill åka direkt. Om du inte vill åka direkt går det också bra att mejla oss.

Kan jag ta med min cykel?
På vissa av våra 13 orter finns bilar med cykelställ. Hör, för säkerhets skull, med vår kundtjänst vad som gäller på din ort.

Kontakta oss

Glömt något i en av våra bilar? Funderingar om en bokning? Nyfiken på större ramavtal? Vad du än vill komma i kontakt med oss om, går det bra att fylla i det här formuläret  så hör vi av oss till dig.

Åka taxi har aldrig
varit enklare!

Boka med vår app.

Att boka, betala och spåra din taxi är snabbt,
smidigt och säkert med appen Cabonline.